Sfeervolle vergader- en evenementenaccommodatie

Het Huis van de Toekomst was een project van één van Nederlands bekendste wetenschappers Chriet Titulaer en is in 1999 verbouwd tot een unieke vergader- en evenementenaccommodatie. Door de verschillende ruimtes is het Huis van de Toekomst ideaal geschikt voor zowel thema- als zakelijke producties. Daarnaast beschikt het Huis van de Toekomst over een multifunctioneel theater met audiovisuele middelen, wat het uitermate geschikt maakt voor productpresentaties, congressen en seminars.

De verschillende zalen van het Huis van de Toekomst hebben allen een eigen identiteit en vormen zowel samen als apart een goede accommodatie voor al uw evenementen en bijeenkomsten zowel formeel als informeel.

De toekomst als thema.

Soort accommodatieVergader- en evenementenlocatie.
Soort evenementen Productpresentaties, merkintroducties, awarduitreikingen, relatiedagen, personeelsfeesten, congressen en seminars.
CapaciteitVan 20 tot 500 personen.
Faciliteiten Multifunctioneel theater met audio en visuele middelen, bars, stroomaansluitingen en sanitaire voorzieningen.
5 ruimtes Section Alpha, Section Bravo, Sky-deck, Solarium en Spectrum.

Open rechts een PDF met info over de ruimtes.
   Alle facts & figures
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.