Een aantal punten die het vergemakkelijken

Om alle feiten, cijfers, audiovisuele mogelijkheden en technische faciliteiten overzichtelijk te krijgen kunt u rechts een PDF genaamd "Alle facts & figures" downloaden. Uitbreiding van deze faciliteiten is snel en flexibel te realiseren, dankzij de samenwerking met vaste deskundige leveranciers.

Dichterbij dan u denkt
Experience Center Rosmalen ligt vrij centraal in de Benelux en is gelegen aan de A59 ('s-Hertogenbosch-Nijmegen). Dit biedt perspectief als uw bedrijf op de Benelux is georiŽnteerd. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Maastricht en Antwerpen bent u er snel. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat een aantal hoofdwegen in de buurt liggen. Zo heeft Experience Center Rosmalen een eigen afslag, genaamd "Autotron", aan de A2 en twee afslagen aan de A59.

Parkeren op het terrein
Experience Center Rosmalen beschikt over 3.652 eigen parkeerplaatsen. Het is mogelijk parkeerwachters in te zetten die begeleiden bij aankomst en het parkeren.

Catering
Experience Center Rosmalen werkt op culinair gebied nauw samen met gerenommeerde cateraars, die zorg en aandacht zullen dragen voor de smaak, vorm en presentatie.

Overnachten
Op slechts een steenworp afstand van Experience Center Rosmalen ligt een ruim opgezet park. Op dit prachtig gelegen park in een bosrijke omgeving kunnen uw gasten worden ondergebracht in bungalows van verschillende typen die allen garant staan voor een comfortabel verblijf. Ideaal voor een meerdaags evenement of wanneer u uw belangrijkste klanten of relaties eens extra in de watten wilt leggen.

Transport en logistiek
Experience Center Rosmalen is uitstekend bereikbaar met grote transportmiddelen en beschikt over diverse toegangen voor het laden/lossen van goederen.

Vlaggenmasten
Al bij aankomst bij de locatie kunt u bij uw gasten uw bedrijfslogo of eventmotto onder de aandacht brengen door middel van de aanwezige vlaggenmasten.

De flexibiliteit van Experience Center Rosmalen geeft ons de vrijheid voor ieder gewenst evenement.
   Reistijden vanuit de 20 grootste steden

Alle facts & figures
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.