Beurs- en evenementencomplex met buitenterrein

Autotron bestaat al sinds 1972. Het is ontstaan als automuseum, maar momenteel vormt Autotron een beurs- en evenementenlocatie. Het beursgebouw, genaamd ExpoDome, heeft een vloeroppervlak van 10.000 m², geschikt voor achtduizend personen. In en naast ExpoDome bevinden zich nog een aantal karaktervolle ruimtes met bijzondere namen.

Café La Gare is een negentiende-eeuws café, De Bentley Room is gedecoreerd in authentieke Engelse stijl, de Pieckzaal die haar naam ontleent aan één van de "vaders" van Autotron, de Borghese bar genoemd naar Graaf Borghese die in 1909 in zijn Spyker de rally Peking-Parijs reed. De Spykerhal is door een walkway eenvoudig te koppelen aan het beursgebouw. Buiten is een groot evenemententerrein. Hier vindt ieder jaar het Ordina Open, het prestigieuze tennisevenement, plaats.

Multifunctioneel met expositieruimte zowel binnen als buiten.
Soort accommodatie Beurs- en evenementenlocatie.
Soort evenementenProductpresentaties, beurzen, congressen, diners, personeelsfeesten en trainingen.
CapaciteitVan 20 tot 8.000 personen.
FaciliteitenAutolift, bars, kunstverlichting, stroomaansluitingen, dakterras, kleedruimten en sanitaire voorzieningen.
9 ruimtesExpoDome, de vide, Bentley Room, Borghese bar, Pieckzaal, De Spykerhal, La Gare, Wetering Weide en evenemententerrein buiten.

Open rechts een PDF met alle faciliteiten.
    Alle facts & figures
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.