Unieke rijvaardigheids- en trainingsaccommodatie

Het Safety Experience Center is een verkeersveiligheidscentrum waar intensief gewerkt wordt aan optimale verkeersveiligheid. Alle aspecten van de rijvaardigheid en verkeersveiligheid kunnen beoefend worden. De trainingen op het Safety Experience Center zijn bijzonder zinvol en educatief, maar het mag daarnaast ook leuk zijn om er aan mee te doen. Mensen leren nieuwe vaardigheden tenslotte het beste aan als zij hier het nut van inzien en er plezier aan kunnen beleven.

De test- en trainingsbanen bestaan uit 5 verschillende banen en een totaal 1900 meter lang trainingsparcours. Er is een baan specifiek voor stuuroefeningen, een overstuurcirkel, y-oefening, onder- en overstuurbaan en rem- en uitwijkbaan. De banen zijn ontworpen voor personenauto's, bedrijfs- en vrachtwagens.

De programma's kenmerken zich door een goed evenwicht tussen inspanning en ontspanning, plezier, verkeersveiligheid en het milieu. Alle trainingen staan onder auspiciėn van de Verkeersveiligheid Groep Nederland en zijn gebaseerd op de meest moderne inzichten ten aanzien van effectieve gedragsbeļnvloeding en duurzame verkeersveiligheid.

De Koepelhal, gelegen aan het circuit, is ingericht als multifunctionele ruimte voor trainingen en showroom voor uw presentaties. Daarnaast biedt de accommodatie de mogelijkheid uitingen omtrent uw corporate identity goed uit te dragen. Een unieke en veelzijdige accommodatie.

Tevens is het mogelijk om tenten te plaatsen.

Van training tot introductie.
Soort accommodatieRijvaardigheidscentrum.
Soort evenementenRijvaardigheidstrainingen, relatiedagen, productpresentaties, dealertrainingen, autointroducties, product/marketing trainingen en productintroducties.
CapaciteitVan 10 tot 250 personen.
FaciliteitenOntvangstruimte, theorieruimte, showroom,
kunstverlichting,
stroomaansluitingen en sanitaire voorzieningen.
2 ruimtesCircuit met 5 baanonderdelen en een Koepelhal.

Open rechts een PDF met plattegronden e.d.

           
Alle facts & figures
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.