De optimale trainingslocatie

U bent als aftersales manager, trainer of afdeling marketing op zoek naar een passende trainingslocatie voor de optimale merkbeleving? U wilt uw dealers, sales of aftersales medewerkers trainen en zoekt hiervoor een betrouwbare partner voor de organisatie, coördinatie en uitvoering van uw automotive evenement?

Experience Center Rosmalen biedt u naast het circuit de krachtige ondersteuning die u zoekt. Een speciale afdeling gericht op de organisatie en ondersteuning van uw dealertraining.

Dit is de theorie écht in de praktijk brengen.


Gebruik ons maatwerk voor het presenteren van nieuwe producten, het geven van productinformatie en laat uw dealers het gevoel ook direct ervaren. Een beproefd recept, iets wat ons trackrecord bewijst. Een productpresentatie zal nog krachtiger worden als er een event aan wordt gekoppeld. Als er vervolgens in informele sferen over kan worden nagepraat, is de eerste stap tot meer business dubbel en dwars gezet. Want beleving creëert extra betrokkenheid. Op iedere gewenste locatie, op ieder gewenst moment.
      
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.