Terug naar overzicht

Nationale finale VW Service Qualification World Championship


Soort evenementMedewerkers wedstrijd.
OpdrachtgeverPon's Automobielhandel B.V.
DoelstellingKennis vergroten en erkenning vakmanschap.
DoelgroepVolkswagen-technici en Volkswagen-serviceadviseurs.

Samenvatting
De Volkswagen Service World Cup is een wedstrijd verdeeld over de categorieŽn service en techniek waarbij de technici en serviceadviseurs met elkaar de strijd aangaan om de allerbeste Volkswagen technicus of Volkswagen serviceadviseur te worden.

De deelnemers moesten een aantal opdrachten uitvoeren. Allemaal binnen een tijdsbestek van een half uur. De serviceadviseurs werden onder meer getest op het maken van een werkplaatsplanning, het maken van kostencalculaties voor de klant, hun productkennis, hun communicatieve vaardigheden en hun commerciŽle vaardigheden. De technisch experts moesten onder meer een DSG-versnellingsbak repareren, een elektrische installatie aansluiten en een aantal complexe storingen oplossen bij verschillende Volkswagen-modellen.

Onderdelen
- Praktijkopdrachten teckniek in de Koepelhal
- Praktijkopdrachten service in de Bentley Room
- Theorieopdrachten techniek en service in de Koepelhal
- Funopdrachten op het circuit van het Safety Experience Center
- Safety Challenge, finale onderdeel op het circuit
Reactie opdrachtgever
De Volkswagen Service World Cup is behalve een leuk evenement ook een kennisvergrotende wedstrijd. En dat is belangrijk. "Uiteindelijk gaat het erom dat de klant alle vertrouwen heeft in de dealer en zijn medewerkers", aldus een trotse Nicole Boersen, After Sales Trainingen van Pon's Automobielhandel B.V.

   
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.