Terug naar overzicht

Kick-off meeting KTO/ TLN ledenwervingsdag


Soort evenementLedendag.
OpdrachtgeverTransport en Logistiek Nederland.
DoelstellingLeden informeren, testritten afleggen in nieuwe vrachtwagencombinaties, behendigheidsproeven en het nieuwe rijden zelf laten ervaren.
Doelgroep400 leden van TLN.

Samenvatting
Een groot opgezet evenement georganiseerd voor de KTO (Kleine Transportondernemingen). In het Safety Experience Center was in samenwerking met de sponsoren, BGZ/RCW en VTL, een grote informatiemarkt opgezet waarvoor vanuit leden en niet-leden behoorlijke belangstelling is getoond. Deze dag was een goede mix van elkaar ontmoeten, iets doen vooral ingevuld door Mercedes met een groot aantal trucks en personenwagens, informatie krijgen in de workshops en contacten onderhouden. Mede door de inzet van velen en het weer kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement wat ook nog eens 9 nieuwe leden heeft opgeleverd voor TLN. Zo'n dag verdient het om in 2009 op een goed moment herhaald te worden.
Reactie opdrachtgever
"Wij zijn ontzettend tevreden met het verloop van het evenement. Bedankt voor jullie inzet en goede zorgen afgelopen zaterdag. Dat mag zeker gezegd worden." aldus Nicole Lukassen van Transport en Logistiek Nederland.
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.