Terug naar overzicht

ProductpresentatieSoort evenementRelatiedag.
OpdrachtgeverIntel Benelux B.V.
Doelstelling Een dag organiseren waarin relaties en pers op een informatieve Ún actieve manier kennis konden maken met de nieuwe op het Bensley-platform gebaseerde chips.
Doelgroep Relaties en pers.

Samenvatting
Intel staat bekend om innovatieve, snelle en betrouwbare chips en processors. Voor haar relaties zocht het bedrijf een geschikte manier om informatie en belevenis te combineren. In goed overleg koos Experience Center Rosmalen een dagactiviteit. De ontvangst van de genodigden vond in de ochtenduren plaats, in het Huis van de Toekomst, gelegen naast het Safety Experience Center. In de vorm van een beurs werden de producten en diensten van Intel getoond in de vanzelfsprekend zeer passende omgeving van het Huis van de Toekomst. Ook konden de genodigden kennismaken met producten waarin de nieuwe op het Bensley-platform gebaseerde chip van Intel is verwerkt. Daarnaast werden er plenaire en parallelle presentaties gehouden, iets waar het Huis van de Toekomst zich bijzonder goed voor leent dankzij de uitgebreide audiovisuele voorzieningen.

Merkwaarden
Na het informatieve gedeelte van de relatiedag hebben de genodigden een heerlijke lunch genoten, waarna het vervolgens tijd was voor het actieve gedeelte van de dag: de Driving Experience op het Safety Experience Center. Intel is sponsor van BMW Formule 1, waardoor Experience Center Rosmalen de merkwaarden van Intel en BMW die middag kon verenigen: snelheid, flexibiliteit en veiligheid. De genodigden konden dit in de verschillende opgestelde BMW's ervaren. Zoals bij de Driving Experience gebruikelijk is kregen de deelnemers uitleg van ervaren instructeurs over de technieken om risicosituaties en tijdens extreme omstandigheden een voertuig te beheersen. Tot groot vermaak van de relaties van Intel en naar volle tevredenheid van het team van Intel zelf.
Reactie opdrachtgever
"Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen! Niets was teveel gevraagd. Het was een geslaagde dag!" Aldus Astrid Smit van de afdeling marketing van Intel Benelux B.V.

  
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.