Terug naar overzicht

Introductie Porsche 911


Soort evenementAutointroductie.
OpdrachtgeverPorsche Centrum Eindhoven.
DoelstellingVerdieping van de nieuwe 911, technische aspecten laten ervaren en ontmoetingsplaats creren voor relaties.
Doelgroep80 relaties.

Samenvatting
Op de accommodatie Safety Experience Center werd de nieuwe 911 voor een select gezelschap geintroduceerd. In diverse tests werd de nieuwe 911 op de proef gesteld.

Meer dan 80 personen genoten van een zonovergoten dag in een ochtend en een middagprogramma van de nieuwe gefacelifte 911. Middels een 'PDK vs Tiptronic'-proef werd de nieuwe 911 tegen het huidige model getest. Het nieuwe 'brake-prefilling'-systeem werd uitgelegd aan de hand van een rem- en uitwijkproef. Puur voor de 'fun' reden de gasten ook nog een rondje op het 'ijs' in een Cayman.

Tijdens een workshop, gegeven door de verkoopadviseurs, werd haarfijn uitgelegd op welke punten de vernieuwde 911 is verbeterd.
Reacties klanten
"Het was een kostbare dag voor me in Rosmalen", zegt Anton Smeulders met een lach. "Ik had verwacht dat het om een nieuw bumpertje en een nieuw lampje zou gaan, maar ik maakte eigenlijk kennis met een compleet nieuwe 911. Er is onderhuids ontzettend veel veranderd."

"Wilko Graus is erg enthousiast over de speciale testdag van Porsche Centrum Eindhoven. "Het was toevallig de eerste dag van mijn vakantie en ik heb er enorm van genoten. Je krijgt veel meer mee van alle vernieuwingen van een model dan in de showroom."

   
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.