Terug naar overzicht

Dealerdagen Honda Jazz


Soort evenementDealer evenement.
OpdrachtgeverHONDA Nederland BV.
DoelstellingPresenteren van de Jazz, trainen van de dealers ten aanzien van de verkoop. De ruimte, comfort en veiligheid laten beleven en als bestuurder slingerende wegen, ruw wegdek, gladheid en snelwegen ervaren.
DoelgroepDealers in Nederland.

Samenvatting
Grootse oplossingen voor de kleine uitdagingen van het leven
De Jazz heeft Honda nieuwe inspiratie gegeven. Om een comfortabele auto slim te maken. Om stoelen te veranderen in bergruimte. De verfijnde, sportieve Jazz oogt aerodynamisch en vlot, terwijl binnen het praktische interieur en het goede zicht opvallen. Hij profiteert van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandstofefficiency en innovaties op het gebied van ruimte, comfort en veiligheid. Honda's filosofie in zijn puurste vorm. Er is geen betere kijk op de wereld dan die vanaf de bestuurdersstoel.

Het evenement
De dealerdagen bestonden uit een training met een viertal onderdelen die plaatsvonden op een drietal locaties, namelijk;
1. Experience Center Rosmalen, accommodatie Safety Experience Center
Circuit training VSA
2. Vergaderruimte "De Plaets" te Berlicum
Salestraining
3. Honda HerVen te Den Bosch
Productpresentatie
4. Openbare weg
Er werd op gepaste wijze kennis gemaakt met alle unieke rijeigenschappen van de vernieuwde Honda Jazz en concurrenten.
Reactie opdrachtgever
"Opvallend is het enthousiasme van het team van Experience Center Rosmalen. Door hun praktisch meedenken en soepel meewerken naar een spannend, veilig en uitdagend evenement hebben onze producttrainingen zich positief ontwikkeld. Een vliegende start voor onze topproducten." Laurens Vogelesang, Trainingco÷rdinator Honda Nederland.

  
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.