Terug naar overzicht

Uitreiking Tempur Dealer Awards


Soort evenementAwarduitreiking.
OpdrachtgeverTEMPUR Benelux BV.
DoelstellingUitreiking van de awards en dealers met elkaar in contact brengen.
DoelgroepKlanten en dealers.

Samenvatting
Al meerdere jaren op rij organiseert Experience Center Rosmalen in opdracht van de beddenfabrikant de Tempur Dealerdag, waarbij de uitreiking van de Tempur Dealer Awards en een spectaculair dagprogramma steevast de belangrijke pijlers zijn.

Als producent van kwalitatief hoogstaande bedden en drukverlagende matrassen straalt Tempur een kwaliteitsimago uit. Het programma van de dealerdag dient daar uiteraard naadloos op aan te sluiten. Ook de laatste editie was een succes, toen voor de 240 deelnemers wederom een spectaculair dagprogramma in elkaar werd gezet op Experience Center Rosmalen. De nadruk lag hierin op kennismaking, waardoor tal van activiteiten werden ingezet om de dealers door middel van roulatie met elkaar in contact te brengen.

Na een dag vol inspanning wachtte aan het einde van de middag in het Huis van de Toekomst de uitreiking van de gewilde trofee. Alle genomineerden werden in de weken voor de uitreiking door een Mystery Buyer bezocht. Mede op basis van die bevindingen werd de uiteindelijk winnende dealer verkozen.

Na de uitreiking werd het programma afgerond met een uitgebreid diner in Section Alpha, een modern ingerichte ruimte in het Huis van de Toekomst waarin de sfeer uit de jaren '70 is verwerkt. Er was gelegenheid om de winnaars uitgebreid te feliciteren. Op de dansvloer konden de voetjes van de vloer bij het optreden van een live zangeres.
Reactie opdrachtgever
Hiermee kon Experience Center Rosmalen opnieuw bewijzen dat dit terrein en de bijbehorende accommodaties uitgelezen mogelijkheden bieden voor dergelijke grootschalig opgezette evenementen. Iets wat wordt beaamt door directeur Jean-Paul Palman van Tempur. "Experience Center Rosmalen heeft zichzelf weer overtroffen. Het hele traject is zeer succesvol geweest."

    
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.