Terug naar overzicht

Kick-off meeting

Soort evenement Relatiedag.
OpdrachtgeverBrabant Water N.V.
Doelstelling Medewerkers informeren, inspireren en motiveren.
Doelgroep Medewerkers en commissarissen.

Samenvatting
De jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van Brabant Water vormt een krachtig intern communicatiemiddel om medewerkers te informeren, te inspireren en te motiveren. Het biedt directeur G.J. van Nuland van Brabant Water tevens de mogelijkheid al zijn medewerkers toe te spreken. In het programma wordt ieder jaar gezocht naar een aantal originele presentaties om de genoemde doelen te bereiken. De combinatie van speech, video en optreden die Experience Center Rosmalen organiseerde bleek erg geslaagd en sloeg zeker aan bij de medewerkers.

Volop aandacht
Licht, geluid en audiovisuele presentaties zijn van tevoren en op de dag zelf uitgebreid getest. De begeleiding door de technici was uitstekend. Door de mogelijkheid om alle apparatuur vooraf uitgebreid te testen werd iedere onzekerheid uitgesloten. De locatie heeft uitgebreide presentatiemogelijkheden en deze zijn zo optimaal mogelijk benut.
De accommodatie Eventron beviel directeur van Nuland goed: "De audiovisuele middelen zijn prima. Het is goed dat de presentatieruimte en de borrelruimte gescheiden zijn."
Door de 500 gasten te laten zitten was er namelijk volop aandacht voor de presentaties. De borrel na de presentaties aan de andere kant van de zaal waren zeer geslaagd, mede door de inzet van een geweldige zangeres.
Reactie opdrachtgever
Moniek Voet, Marketing Brabant Water: "De nieuwjaarsbijeenkomst is voortreffelijk begeleid door Experience Center Rosmalen. In de voorbereiding is goed meegedacht en tijdens de bijeenkomst is steeds gekeken naar mogelijke verbeteringen. Kortom, door goede onderlinge samenwerking is een geslaagde bijeenkomst gerealiseerd. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord."

   
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.