Terug naar overzicht

Mercedes-Benz Transportdagen


Soort evenementTransportshow, productintroductie en -presentatie.
OpdrachtgeverMercedes-Benz Nederland B.V.
DoelstellingZélf voelen, zélf rijden, zélf ondernemen.
DoelgroepKlanten en dealers.

Samenvatting
In opdracht van Mercedes-Benz Nederland B.V. organiseerde Experience Center Rosmalen de Mercedes-Benz Transportdagen, waar professionals in de transportwereld konden kennismaken met de nieuwste technische ontwikkelingen en een zeer complete presentatie van de laatste modellen bestel- en vrachtwagens van Mercedes-Benz.

Tijdens de Mercedes-Benz Transportdagen stond een indrukwekkend aantal bestel- en vrachtwagens van alle soorten pluimage opgesteld in het Autotron. Daarnaast werd de genodigden de kans geboden onder begeleiding van ervaren demo-chauffeurs zélf het rijgedrag van de nieuwe modellen te ervaren. Zowel op het naastgelegen Safety Experience Center als op de openbare weg. De Transportdagen moesten een ervaring worden. Zélf voelen, zélf rijden, zélf ondernemen. Het comfortabel, veilig en zuinig rijden wat Mercedes-Benz voorstaat kon direct en onder begeleiding worden ervaren. Naast de rijervaringen en kennismaking met de modellen werd de deelnemers de kans geboden om kennis te maken met de laatste noviteiten én ook natuurlijk met elkaar, onder het genot van een hapje, een drankje en diverse acts.

Chauffeursdag
De laatste dag van de Transportdagen is traditioneel altijd de chauffeursdag. Deze dag genoten meer dan 2500 bezoekers van een bijzonder programma. Chauffeurs konden naar hartelust een training volgen met het nieuwe vlaggeschip van Mercedes, de Actros. Ook werd de gelegenheid geboden de nieuwe Sprinter met volautomaat aan de tand te voelen. De kinderen vermaakten zich met onder andere een ballonnenwedstrijd, schminken en springkussens. De dames mochten zich uitleven bij het bloemschikken, konden zelf bonbons maken of pakten zelf hun kans de nieuwe Actros eens uit te proberen. De hapjes, drankjes en de optredens van Dries Roelvink en Koos Alberts maakten de dag compleet.
Reactie opdrachtgever
Experience Center Rosmalen en Mercedes-Benz hebben deze dagen als zeer succesvol ervaren. "We hebben in de evaluatie over de Tranportdagen de samenwerking met jullie nog eens positief naar voren gehaald. Niets dan lof", aldus Ron Hoogervorst, Trainer Bedrijfswagens van DaimlerChrysler Global Training Nederland B.V.

Arjan Feddema van DaimlerChrysler Nederland toont zich zeer content met de manier waarop Experience Center Rosmalen de Transportdagen heeft ingevuld. "Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de meer dan plezierige en professionele samenwerking. Ik kijk er met plezier naar terug en graag tot het volgende evenement!"

      
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.