Terug naar overzicht

Introductie Mercedes E-klasse

Soort evenementAutointroductie.
OpdrachtgeverMercedes-Benz Nederland B.V.
Doelstelling Bestaande klanten en andere merkrijders écht laten ervaren hoe betrouwbaar de nieuwe Mercedes E-klasse is. Tevens dienen klanten en prospects op bijzondere wijze ontvangen te worden.
Doelgroep Klanten en andere merkrijders.

Samenvatting
Als locatie voor de introductie van dit bijzondere model heeft Mercedes-Benz Nederland gekozen voor Experience Center Rosmalen. Het was dé plek bij uitstek om de nieuwste technologische snufjes die de E-klasse herbergt uit te proberen. Vandaar dat alle genodigden zelf de gelegenheid kregen de Mercedes E-klasse uitgebreid te testen. Door de genodigden zelf te laten rijden, kon direct worden ervaren hoe degelijk en betrouwbaar het nieuwe model is geworden. Onder de deskundige begeleiding van ervaren instructeurs konden huidige klanten en andere merkrijders op een zowel snelle als mooie route kennismaken met het nieuwe model.

Ervaren
Naast de rijervaringen op het exclusieve testcircuit bestond de introductiedag uit een actief programma. De accommodatie Eventron bood die dagen plaats aan een scala van nieuwe maar ook oude modellen. Tussendoor was er uiteraard volop de kans om met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van luxe hapjes en koude drankjes, die in de warme junimaand zeer welkom waren. Het geheel werd sfeervol opgeluisterd door livemuziek.
Reactie opdrachtgever
Mercedes-Benz Nederland kijkt samen met Experience Center Rosmalen terug op een bijzonder goed geslaagd evenement. "Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking in zowel het voortraject als tijdens het E-klasse Drive event. Voor ons was het de eerste ervaring met Experience Center Rosmalen, maar zeker niet de laatste. Ook uit de evaluatie met onze klanten na afloop bleek dat zij de locatie en het rijden heel hoog gewaardeerd hebben", aldus Arie Hendriks van de afdeling Marktcommunicatie van Mercedes-Benz Nederland.

    
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.